Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Lamaita alba (Philadelphus Aureus) de 30cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

144 lei Lei
Cod produs
81
Out Of stock
Descriere
Lamaita alba (Philadelphus Aureus) de 30 cm la ghiveci de 0,7L. Lamaita, cunoscuta si sub denumirea de filadelf, este o planta ornamentala populara datorita frumusetii sale si parfumului dulce al florilor albe. Originara din Asia, aceasta planta creste in mod natural in zonele de clima temperata si poate fi cultivata cu usurinta in gradinile din intreaga lume.

Frunzele filadelfului Aureus sunt aurii si au o textura matasoasa, creand un contrast frumos cu florile albe. La maturitate poate ajunge la 150-180 cm inaltime si 210 - 240 cm latime. Se planteaza pe acelasi rand la distanta de minim 150 cm. Florile filadelfului Aureus apar la sfarsitul primaverii sau inceputul verii si au un diametru de pana la 5 centimetri. Ele sunt albe, au un miros dulce si se pot dura pana la 5 saptamani. Lamaita Aureus poate fi folosita pentru a adauga frumusete si aroma gradinilor, fiind o alegere populara pentru a amenaja spatiile verzi din jurul caselor si pe aleile din parc.

Daca doriti sa adaugati o nota de parfum si culoare gradinii dvs, lamaita Aureus poate fi o alegere excelenta. Acest arbust decorativ este usor de ingrijit si va aduce cu siguranta bucurie si frumusete in spatiul dvs. verde.

Ingrijire si Plantare.

Lamaita Aureus alba se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Lamaita Aureus alba se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura