Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Gutui japonez portocaliu (Chaenomeles superba Orange Trail)

3 stars: 3.00 din 1 pareri

15 lei Lei
Cod produs
37
Out Of stock
Descriere
Gutui japonez portocaliu de 20-30cm (Chaenomeles superba Orange Trail) la ghiveci de 0.7 L. Gutuiul japonez portocaliu  este o planta ornamentala cu flori originara din Asia si apartinand familiei Rosaceae. Aceasta planta ajunge la o inaltime de aproximativ 1,5-metri si o latime de 1-1,5 metri. Pentru formarea de gard viu se planteaza la 70 cm unul fata de celalalt pe acelasi rand.

Una dintre caracteristicile deosebite ale Chaenomeles superba Orange Trail este culoarea florilor sale portocalii vibrante care apar inainte ca frunzele sa apara, de obicei in luna martie. Aceste flori sunt de dimensiuni medii si sunt dispuse in cluster-uri dense, oferind un aspect atractiv in orice gradina sau peisaj.

Aceasta planta este foarte versatila si poate fi utilizata in diferite scopuri. Ea poate fi plantata ca planta de gard viu, ca planta solitara sau ca planta decorativa in gradina.

Chaenomeles superba Orange Trail produce, de asemenea, fructe comestibile, care sunt adesea folosite pentru a face dulceturi sau compoturi. Fructele sunt rotunde si de dimensiuni mici, de culoare galben-verzuie si apar dupa inflorire.

Ingrijire si Plantare.

Gutuiul japonez portocaliu se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Gutuiul japonez portocaliu se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura