Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Gutui japonez roz (Chaenomeles superba Pink Lady)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Cod produs
36
Out Of stock
Descriere
Gutui japonez roz (Chaenomeles superba Pink Lady) de 20-30 cm la ghiveci de 0.5L. Gutuiul japonez este o planta decorativa cu flori, apartinand familiei Rosaceae. Aceasta planta este originara din Asia si are o inaltime de aproximativ 1-1,5 metri si o latime de 1-1,5 metri.  Pentru formarea de gard viu se planteaza la 70 cm unul fata de celalalt pe acelasi rand.

Chaenomeles superba Pink Lady este foarte apreciata datorita aspectului sau spectaculos si culorii vibrante a florilor roz, care apar inainte ca frunzele sa apara, adesea inca din februarie sau martie. Aceste flori sunt de dimensiuni medii si sunt dispuse in cluster-uri dense, oferind un aspect frumos si atragator in orice gradina sau peisaj.

Chaenomeles superba Pink Lady produce, de asemenea, fructe comestibile care sunt adesea folosite pentru a face dulceturi sau compoturi. Fructele sunt rotunde si de dimensiuni mici, de culoare galben-verzuie si apar dupa inflorire.

Ingrijire si Plantare.

Gutuiul japonez roz se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Gutuiul japonez roz se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura