Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Ienupar Old Gold (Juniperus Old Gold) de 40cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

249 lei Lei
Cod produs
67
Out Of stock
Descriere
Ienupar Old Gold (Juniperus x pfitzeriana Old Gold) de 40cm la ghiveci de 3L. Ienuparul Old Gold este un arbust decorativ, originar din Europa, care este apreciat pentru aspectul sau atractiv si usor de intretinut. Arbustul poate creste pana la 2 metri inaltime si poate ajunge la o latime de 2,5 metri. De asemenea, este un arbust rezistent la seceta si la temperaturi scazute, ceea ce il face ideal pentru gradinile cu climat dificil.

Acest arbust are un frunzis auriu cu nuante de verde si maro, care isi pastreaza culoarea pe tot parcursul anului. Frunzisul este de asemenea foarte dens, ceea ce il face sa fie excelent pentru a fi folosit ca gard viu sau ca planta de umplutura.

Juniperus x pfitzeriana Old Gold infloreste in luna martie, cu flori mici si inconspicue, urmate de conuri mici, de culoare maroniu-galben. Acestea isi pastreaza forma si culoarea pe tot parcursul anului, dandu-i un aspect atragator si decorativ.

Acest arbust este usor de crescut si necesita putina intretinere. Prefera solurile bine drenate si trebuie sa fie udat regulat in primul an de plantare pentru a se asigura o crestere sanatoasa. Este, de asemenea, o planta rezistenta la boli si daunatori, ceea ce o face o alegere ideala pentru gradinarii incepatori.

Ingrijire si Plantare.

Ienuparul Old Gold se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri.Ienuparul Old Gold se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura