Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Dud alb (Morus Alba) de 20-30cm la ghiveci

4 stars: 4.50 din 2 pareri
  • Sunt foarte mulțumită de produse. - Felicia  B.


206 lei Lei
Cod produs
105
Out Of stock
Descriere
Dud alb Morus alba de 20-30cm la ghiveci de 0,5L. Dudul alb, este un arbore fructifer originar din Asia. Acesta este cultivat pentru fructele sale delicioase, dar si pentru frumusetea sa ornamentala. Frunzele sale mari si lobate, de culoare verde intens, ofera o umbra placuta in timpul verii, iar ciorchinii de fructe albe sau roz deschis sunt un spectacol impresionant in sezonul de recoltare. Dud alb este un arbore care poate creste pana la o inaltime de 10-15 metri, dar este adesea taiat pentru a ramane la o dimensiune mai mica. Distanta de plantare este 150 - 200 cm. Acesta este rezistent la seceta si poluare, facandu-l o alegere populara pentru peisajele urbane si rurale. Fructele sale, numite matasuri, sunt dulci si suculente si pot fi consumate proaspete sau uscate pentru a fi folosite in diverse retete.

Daca sunteti in cautarea unui arbore fructifer sau ornamental care sa aduca un plus de culoare si frumusete gradinii dvs., Morus alba poate fi alegerea perfecta. In plus, acesta este un arbore care este usor de intretinut si de cultivat, facandu-l potrivit pentru gradinarii de toate nivelurile de experienta

Ingrijire si Plantare.

Dudul alb se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri.Dudul alb se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
4.50 out of 5based on 2 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura