Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Tuia plicata Zebrina de 50 cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

178 lei Lei
Cod produs
169
Out Of stock
Descriere
Tuia plicata 'Zebrina' de 50 cm la ghiveci de 0,5L. Aceasta este o specie de arbori ornamentali cu frunzis peren, nativa din America de Nord. Este o planta populara datorita aspectului sau neobisnuit, cu dungi galben-verzi pe ramuri. Tuia 'Zebrina' poate creste pana la 6-8 metri inaltime si poate fi utilizata atat ca planta solitara, cat si in garduri vii sau in compozitii mixte de plante.

Ingrijire si Plantare. Tuia Zebrina se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Tuia Zebrina se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura