Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Aronia Amit de 25-30 cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

144 lei Lei
Cod produs
33
Out Of stock
Descriere
Aronia Amit de 25-30 cm la ghiveci de 0.7L. Aronia Amit este o planta fructifera cu fructe de culoare neagra sau mov, originara din America de Nord. Aceasta planta face parte din familia Rosaceae si este cunoscuta si sub denumirea de Aronia melanocarpa Amit. Fructele sale, numite si afine negre, au un gust dulce-acrisor si sunt foarte bogate in antioxidanti, vitamine si minerale.

Aronia Amit este o planta perena cu o crestere rapida, ce poate ajunge la o inaltime de pana la 3 metri. Este o planta rezistenta la temperaturi scazute si poate fi cultivata in aproape orice tip de sol. Aceasta planta necesita insa un sol bine drenat si o expunere la soare sau la umbra partiala.

Fructele de Aronia Amit sunt adesea utilizate in alimentatie datorita proprietatilor sale nutritive si medicinale. Ele sunt bogate in vitamina C, vitamina K si in antioxidanti precum antocianinele si flavonoidele, ceea ce le face un aliment excelent pentru mentinerea sanatatii. De asemenea, aceste fructe sunt adesea utilizate in productia de sucuri, gemuri si alte produse alimentare.

Aronia Amit este, de asemenea, o alegere populara pentru gradinarii si horticultorii care doresc sa cultive fructe bogate in nutrienti si antioxidanti. Aceasta este o planta usor de intretinut, care nu necesita ingrijiri speciale si care poate fi cultivata atat in gradina, cat si in ghivece. La maturitate ajunge pana la 3 metri inaltime si 70cm in latime. Distanta minima de plantare intre plante pe acelasi rand este de: 70cm. Fructele se coc in Iunie-Iulie

Ingrijire si Plantare.

Aronia Amit se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Aronia Amit se trimit catre dvs in ghiveci puse in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura