Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Tuia Biota de 25 cm x 50 bucati

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Sunt Super - Marcel M.


2595 lei Lei
Cod produs
4
Out Of stock
Descriere
Pachet 50 Tuia Biota de 25-35cm pentru gard viu. Acesta este un conifer vesnic verde cu forma conica foarte densa, dar care creste si in lateral. (Aceasta este diferenta principala fata de soiul Smaragd, care creste mai mult in inaltime). Soiul Biota are o culoare verde-smarald si are un ritm de crestere de 45-50 cm pe an in inaltime, la maturitate ajungand la inaltimea de 4-6 m, iar in latime creste 20 cm pe an.

Acest soi este perfect pentru formarea de gard viu.

Daca se planteaza la 60 cm pe acelasi rand, din anul 3 se vor uni complet, formand in gard stufos, verde si foarte compact. ( Pentru formarea de gard viu cu o crestere de 70cm pe an se recomanda Lemn-ul Cainesc). De asemenea, tuia Biota este o planta care se adapteaza oricarui sol si in afara de a fi taiata la finalul iernii nu necesita alta ingrijire.

Mod si timp pentru plantat.

Tuia Biota nu este deloc o planta pretentioasa.

Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra. Se dezvolta fara problema in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand balteste apa.  In primele 2 saptamani este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe saptamana.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh infoliate cu pamant la radacina. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind cu pamant la radacina, tuia Biota se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung plantele la dvs puteti sa le tineti si 10-14  zile cu conditia sa le fie pusa apa la radacina macar o data la 7 zile.
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura