Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Potentilla fruticosa Tangerine de 20-30 cm la ghiveci

1 stars: 1.00 din 1 pareri

173 lei Lei
Cod produs
135
Out Of stock
Descriere
Potentilla fruticosa 'Tangerine' de 20-30 cm la ghivei de 0,5L. Acesta este un arbust mic si decorativ cu flori in forma de cupa, de culoare portocalie aprinsa. Potentilla fruticosa 'Tangerine' face parte din familia Rosaceae si creste pana la o inaltime de aproximativ 1,5 m si latime de 1 m. Este o planta rezistenta si usor de intretinut, ce se dezvolta bine intr-o gama larga de soluri si conditii de crestere. Inflorirea are loc in perioada de vara, iar dupa aceasta apar fructe mici, comestibile, de culoare rosie.

Ingrijire si Plantare. Potentilla Tangerine se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Potentilla Tangerine  se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura