Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Arbust Brad vesnic verde Picea Conic la ghiveci C2-C3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34 lei Lei
Cod produs
10513
Out Of stock
Descriere
Brad vesnic verde Picea Conic la ghiveci C2-C3. Bradul este un arbust conifer decorativ, popular in gradinile de peisaj si in aranjamentele de Craciun. Are o forma compacta si conica, cu ramuri dense si un aspect vesel si armonios. Aceasta specie de molid creste incet, ajungand pana la 1,5 - 2 metri inaltime si 1 metru latime. Foliajul este de un verde intens si stralucitor pe tot parcursul anului, iar acele sunt scurte si ascutite.

Picea Conica este o alegere populara pentru a fi plantata in ghivece si vase, dar poate fi folosita si ca planta solitara sau in grupuri. De asemenea, este o optiune excelenta pentru a fi plantata in gradinile mici sau pe terase, datorita dimensiunii sale compacte si aspectului placut.

Ingrijire si Plantare. Molidul verde se poate planta in orice sol nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Molidul verde se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura